Clinians Napozók gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek

Clinians Napozók és Napvédő szerek gyerekeknek és érzékeny bőrrel rendelkezők számára. A Clinians Napvédő szerek általánosságban kijelenthető, hogy kiváló, gondosan válogatott alapanyagokat tartalmaz. Kerülve a káros összetevőket, dermatológiailag tesztelt és egyes termékeket kifejezetten Gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek is kifejlesztve. Fontos tudni, hogy egy újszülött gyermek bőre akár negyvenszer lehet vékonyabb, mint egy felnőtt emberé. Ahogy a gyermekek cseperednek, a bőr edzettebb és ellenállóbbá válik a külső hatások ellen. Sok esetben nem csak a gyerekek, de a felnőttek bőre is vékonyabb, érzékenyebb, így sokkal több körültekintést igényel. Ezért javasoljuk számukra, hogy megfelelő védelmet nyújtó Clinians Napvédő szereket használjanak. Próbálja ki Ön is a Clinians Gyerek napozókat és érzékeny bőr ápolására is alkalmas napvédő szereket.

A Clinians Webáruházban széles választékát találhatja meg a Clinians Testkezeléseknek és Testápolóknak. Ezek mellett természetesen a Clinians Kozmetikai termékek szinte teljes választékából válogathat, hogy könnyedén otthonában alakíthassa ki saját házi Clinians Kozmetikáját. Nem szükséges tovább kísérletezni, hiszen a Clinians Szépségápolási termékek megoldást kínálnak mindenki számára a legmagasabb minőségben.

Napozás gyerekekkel és érzékeny bőrrel rendelkezőkkel

Hogyan védjük gyermekeinket a nap erős hatásaitól?

Az UV sugárzás ártalmai észszerű viselkedéssel elkerülhetőek. A szülők/gondviselők saját egészségükre vigyázva is példát mutathatnak a gyerekeknek és fontos, hogy figyeljenek arra is, hogy gyermekeik megfelelően védve legyenek a káros sugárzásokkal szemben. Már kiskoruktól kezdve oktassák gyermekeiket a napsugárzás veszélyeire és a helyes napozási szokásokra. Nagyobb korukban meg kell tanítani a napvédő szerek helyes használatára is őket.

Fokozott védelem a gyerekeknek és érzékeny bőrrel rendelkezőknek.

A gyermekek fokozott védelmet igényelnek, hiszen a felnőtteknél sokkal nagyobb a kockázatuk arra, hogy az UV sugárzástól sérülést szenvedjenek. A gyermekek bőre vékonyabb és érzékenyebb, kevésbé ellenálló, mint a felnőtteké, a napon való rövidebb idejű tartózkodás alatt is sokkal könnyebben és hamarabb égnek le. Tovább növeli a veszélyt az is, hogy a védekezőképességük még fejletlen, nincs meg az a biokémiai védelem, mely a felnőtt szervezetében képes a károsodott sejtetek korrigálni. Az immunrendszer csak körülbelül 12 éves korra alakult ki.

A gyermekekre jutó UV sugárzás többszöröse a felnőtteket ért sugárzásnak, hiszen a gyermekek szeretnek kint játszani. Becslések szerint életünk során az összes UV sugárzás körülbelül 80 százalékát 18 éves korunk előtt kapjuk. A kisgyermekek sokkal érzékenyebbek az ultraibolya sugárzásra és így sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint az iskoláskorúak.