Clinians arcápoló krémek

Clinians Arcápoló Krémek széles választéka kínál megoldást, hogy az öregedő vagy igénybe vett arcbőrt megfelelő módon ápoljuk. Legyen szó az arcbőrünk hidratálásáról, általános ápolásáról vagy regenerálásáról a Clinians Arckrémek széles körben nyújtanak megoldást. Az ideális arckrém kiválasztás nagyon fontos feladat. Hiszen tisztában kell lennünk, hogy milyen a bőrünk és milyen kezelést szeretnénk. Továbbá ahogy korábban is említettük már a Clinians Weboldalon a megfelelő arctisztítás elengedhetetlen az arckrémek, arcpakolások felvitele előtt. Jelenleg közel 20 féle Clinians Arcápoló Krémet kínálunk az Önök számára. Legyen szó éjszakai vagy nappali krémekről, általános arcápoló krémekről biztosan megtalálja a megfelelőt. Legyen szó bármelyik termékről a Clinians Arcápoló Krémek nem véletlenül népszerűek a világ országaiban. A kimagasló minőség és a kifejezetten versenyképes ár, teszi a Clinians Szépségápolási Termékeket méltóvá, hogy része legyen az Ön otthoni kozmetikájának.

Bőrtípusok jellemzése, hogy megtaláld a megfelelő arckrémed

Normál Arcbőr Leírása

Ha igazán szerencsések vagyunk, akkor normál bőrtípussal rendelkezünk, melyre a puhaság, a bársonyosság és az alig észrevehető pórusok jellemzőek. Az ilyen bőrtípusnak nincsenek különlegesebb igényei, így a megfelelő krém kiválasztása is sokkal könnyebb. Ez esetben a bőr egészségének és fiatalságának megőrzésére kell nagyobb hangsúlyt fektetni, de életvitelünkön és szépségápolási szokásainkon valószínűleg nem kell sokat változtatnunk. A kozmetikumok kiválasztásánál kerüljük el a túlkemizált termékeket, az egyszerűbb, természetes hatóanyagú szereket keressük, illetve fokozottan ügyeljük a fényvédelemre is. A Clinians Arckrémek közül több termék is kiválóan alkalmas a Normál Arcbőr ápolására. Keresse fel a Clinians webáruházat és válassza ki a megfelelő terméket.

Száraz Arcbőr Leírása

A kor előrehaladtával egyre inkább a száraz bőrtípus felé közelítünk, hisz a bőr rugalmasságát biztosító folyadék elvesztésével alakul ki a vízhiányos állapot. A feszülő, égető érzés mellett a száraz bőr másik nagy hátránya, hogy ez a bőrtípus korábban ráncosodik, így az elsődleges feladat ilyenkor a bőr mélyebb rétegeinek hidratálása. A felületi vízhiány kialakulhat továbbá az alacsony páratartalom, a túlzott napozás, dohányzás és glicerines készítmények használatának következményeként is. A vízmegkötőt tartalmazó krémek közül bátran választhatjuk a zsírosabb verzióit is, de az étkezésünkre is figyeljük oda, fogyasszunk több nyers zöldséget, gyümölcsöt és folyadékot. A Clinians szépségápolási termékek és ezen belül a Clinians Arckrémek is több megoldást kínálnak amennyiben arcbőrünk ebbe a körbe tartozna.

Zsíros Arcbőr jellemzői

Az aknés, pattanásos, mitesszeres bőr sokaknak jelent problémát, így ilyenkor fokozottan ügyeljünk a helyes életvitelre és a bőr rendszeres tisztítására, hámlasztására. A krémek kiválasztásakor kerüljük a kőolajszármazékokat tartalmazó és a túl zsíros termékeket. Az ideális arckrém könnyű, frissítő hatású, víz alapú és szabályozza a faggyúmirigyek működését. A Clinians Arcápoló Krémek erre a problémára is megoldást kínálnak.

Érzékeny Bőr jellemzői

Ha az Ön bőre is könnyen kipirosodik, viszket vagy gyorsan leég, akkor valószínűleg az érzékeny bőrtípusúak közé tartozol. A megfelelő krém kiválasztásakor keresse a tartósítószer- és illatanyagmentes, növényi és állati olajokkal és zsírokkal készült kozmetikumokat. Kerülje az alkoholt, a kamillát és cink-oxidot tartalmazó készítményeket, hisz ezek szárítják a bőrt.

Kombinált Bőrtípus

Az alapvetően normál vagy száraz bőrtípus zsírosabb, érzékenyebb T-vonallal való kombinációja jelzi, ha vegyes bőrtípussal állunk szemben. Ilyenkor a két területet érdemes külön kezelni, de akár beruházhatunk egy drágább, ám kifejezetten erre a bőrtípusra kifejlesztett krémre is.