WHITE ESSENCE arckrém szérum 50 ml
Clinians.hu | Termékek | WHITE ESSENCE arckrém szérum 50 ml

WHITE ESSENCE arckrém szérum 50 ml

Bőrszínünket főként a melanin mennyisége, elosztása és típusa határozza meg. Ennek abnormális felhalmozódása felelős a hiperpigmentációért, köszönhetően az UV sugárzásnak, káros oxidációs folyamatoknak és öregedésnek, ami komoly esztétikai problémát jelenthet.
 
A CLINIANS WHITE ESSENCE arckrém széruma segít, hogy a bőrszín egységes legyen, csökkenti a sötét foltok megjelenését, ezzel egy természetesen egységes arcszínt biztosít. Bármely korosztály számára használható.
A könnyű állagú, gyorsan felszívódó formula Chromabright-ot tartalmaz, amely egy új, halványító hatású hatóanyag, segít csökkenteni a melanin képződését, és segít megelőzni a bőr UV sugárzás általi károsodását. Tartalmaz még egy multivitamin komplexet (B3, C, E), mely csökkenti az oxidációs folyamatokat. A Gigawhite, amely hét növény keveréke, valamint a citrom és zöld papaya kivonata bőrvilágosító hatású. Peelmoist hatóanyaga puhítja a bőrt és megelőzi annak kiszáradását a hámlasztás elősegítésével és a természetes hidratálás biztosításával. A formula hyaluronsavat is tartalmaz.
 
Eredmény: A bőr már az első használattól tökéletesen hidratált, világos és ragyogó. Napról napra, szemmel láthatóan halványulnak a pigmentfoltok, egy egyenletes és ragyogó arcszínt biztosítva.
 
Dermatológiailag tesztelt. Körültekintően készült, az allergiás reakciók elkerülése érdekében.
Figyelmeztetés: Szembe ne kerüljön. Használat után zárjuk vissza.
 
Használat: Reggel és este vigye fel a krémet a megtisztított arcra és nyakra, várja meg míg teljesen felszívódik.

Ár: 4290 Ft
Termék megvásárlása
Clinians napozó termékek