Interjú

A Clinians termékek 1991 óta találhatóak meg a hazai polcokon. Az elmúlt években, mind a hatóanyagot, mind pedig a csomagolást tekintve megújult a márka.
Dr. György Péterrel,  Értékesítési vezetővel beszélgettünk, a Clinians filozófiájáról, arról, hogy miben más a kínálat a konkurens cégekhez viszonyítva, illetve milyen újdonságok, és akciók várhatóak az idei év hátralévő részében.

Részletek

CLINIANS KARÁCSONYI CSOMAGOK

Megérkeztek a Clinians karácsonyi csomagjai!

Age Beauty karácsonyi csomag


Gránátalmás karácsonyi csomag


Intense A karácsonyi csomag
Részletek

ÚJ TERMÉK - Pigmentfolt kezelés

Új termék a Clinians kozmetikumok palettáján:

WHITE ESSENCE szérum arckrém 50ml
WHITE ESSENCE spot korrektor 15 ml

Bőrszínünket főként a melanin mennyisége, elosztása és típusa határozza meg. Ennek abnormális felhalmozódása felelős a hiperpigmentációért, köszönhetően az UV sugárzásnak, káros oxidációs folyamatoknak és öregedésnek.
A CLINIANS WHITE ESSENCE termékek csökkentik a pigmentációs zavarok előfordulását, minimalizálják a sötét foltok megjelenését az arcon és kézen, segítenek, hogy a bőrszín egységes legyen, ezzel egy természetes arcszínt biztosítanak.

Részletek

Napozó AKCIÓ!

ÚJ NAPOZÓ AKCIÓ!

Minden napozó termékhez egy HŰTŐTÁSKÁT adunk ajándékba!

Részletek

GLAMOUR KUPON AKCIÓ


A karácsomyi Glamour akciós kuponok között szereplünk, a közkedvelt 1+1 akciónkat népszerűsítjük. Az akcióban résztvevő patikák listája a kapcsolat menüpont alatt található meg.


                   www.glamour.hu


Részletek

Clinians fruits